Foutmelding

Deprecated function: Creation of dynamic property alpha_theme_container::$delta is deprecated in alpha_theme_container->__construct() (regel 25 van /home/public/sites/www.defruittuin.com/sites/all/themes/omega/alpha/includes/base.inc).

Over het Groenbedrijf

Zoals de meeste groenbedrijven verrichten wij alle voorkomende werkzaamheden in de groenvoorziening. Van ontwerp tot aanleg en van renovatie tot onderhoud. Een totaal tuinpakket dus. Wat heb ik dan meer te bieden dan andere hoveniers.

Gezien het feit dat wij een firma hebben waarin slechts 2 mensen full-time werkzaam zijn, zijn de bedrijfskosten stukken lager dan bij de gerenommeerde bedrijven, wat inhoud dat onze tarieven aanzienlijk lager liggen.

Daarnaast is ons eerste bezoek altijd geheel kosteloos (max.15 km). Een eerste bezoek brengen wij altijd om een duidelijk beeld te krijgen van de huidige situatie, uw wensen en ideeën. Aan de hand hiervan gaan wij aan de slag om een zo goed mogelijk passend concept te maken. Zodra alles naar wens is ontvangt u een offerte waarin u in 1 oogopslag kunt zien welke werkzaamheden er verricht worden, welke materialen en machines er toegepast gaan worden en tegen welke prijs het werk verricht wordt.