Onze maatregelen vanwege Corona (18-3-2020)

Corona

Beste klanten en relaties,

 

Als boomkwekerij en groenbedrijf nemen wij ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag brengen wij u op de hoogte van onze aanpak.

 

Onze medewerkers zijn uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen en de adviezen van GGD en RIVM. Zij letten extra op hygiëne, wassen hun handen vaker en houden afstand van derden.

Als de medewerkers op karwei zijn brengen ze hun pauzes door in de tuin of in de bus en niet meer bij de klant binnen. Projectoverleg doen we zoveel mogelijk een-op-een, indien iedereen gezond en fit is en anders telefonisch.

 

Ook op de zaak hebben wij meerdere acties ondernomen om verspreiding tegen te gaan. Zo mogelijk werken onze medewerkers apart van elkaar.

We blijven tot nu toe gewoon geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Wel vragen wij om de juiste afstand te bewaren van ieder.

U bent vrij om een bestelling door te mailen via info@defruittuin.com of te bellen met ons nummer zodat uw bestelling voor u klaarligt en dat de persoonlijke contact hierdoor ook minder is.

 

Afspraken met klanten gaan alleen door als beiden ermee instemmen en anders telefonisch.

 

Met deze maatregelen kunnen wij onze dienstverlening voorlopig voortzetten, met oog voor uw gezondheid en die van onze mensen. Mocht u vragen hebben, twijfel niet en laat het ons weten. Wij zijn u graag van dienst.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van De Fruittuin.